ESPRESSIONISTEN

Espressionisten

U kent ze wel, de oestermeisjes en ijsmeisjes die door het publiek rondlopen en gasten verwennen met allerlei lekkernijen. Maar wat dacht u ervan om gasten ter plekke te verwennen met een heerlijk vers bereide espresso? Onze Espressionisten zorgen daarvoor! Met een speciale ‘espressogun’ lopen ze door het publiek heen en bereiden een verse espresso op pure handkracht. Tijdens de bereiding kunnen ze de gasten alles vertellen over de koffie maar natuurlijk ook als ware host(ess) over de ins en outs van uw evenement.

Opzoek naar een host(ess) zonder goede koffie? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. In samenwerking met onze partner S.M.I.L.E Promotions  kunnen wij representatieve en intelligente hosts en hostessen verzorgen die op een positieve manier de aandacht van het publiek vangen, door op inhoud te informeren én te enthousiasmeren. De hosts en hostessen van S.M.I.L.E voelen zich verantwoordelijk, staan stevig in hun schoenen en, heel belangrijk, lopen er niet naast. Ze kunnen een leuk en enthousiast praatje maken met alle lagen van de bevolking en creëren daardoor een positieve beleving.

Bij S.M.I.L.E Promotions staat hospitality en het creëren van een positieve beleving op een evenement net zo hoog in het vaandel als bij Espressionisme. Het ontzorgen van onze opdrachtgevers staat bij ons voorop en daarom vullen onze diensten elkaar goed aan. Een totaal pakket met ieder zijn expertise maar dezelfde standaarden.

Espressionisme mogelijkheden: