Barista inhuren

Barista inhuren

Het verschil van een goede of slechte kop koffie ligt in handen van de barista. Deze specialist in koffie zorgt voor een espresso van topkwaliteit door de juiste verhoudingen te kiezen tussen de koffiebonen, koffiemolen en de espressomachine.  Met veel kennis, kunde, passie en ervaring bereiden de barista’s van Espressionisme de lekkerste koffie’s.

 Wij werken met duurzame koffie en biologische producten en dat proeft u! Voor uitstekende koffie service op uw evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Espressionisme staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Naast het bereiden van heerlijke koffie op locatie zullen onze gecertificeerde barista’s uw gasten ontvangen als echte gastheer/gastvrouw.

U kunt bij ons niet alleen een barista inhuren die werkt op uw eigen machine maar uiteraard kunnen wij ook professionele espressomachines verzorgen. Wij beschikken over compleet uitgeruste koffiestations waarmee wij overal koffiecatering kunnen verzorgen. Voor het complete aanbod van onze koffiestations kijkt u bij Koffiebar. Of lees meer over onze unieke en mobiele Koffiewagen.

Espressionisme mogelijkheden: